TBI Bank подкрепя Българската Коледа

25.12.2018    Share +

TBI Bank подкрепя Българската Коледа

За поредна година TBI Bank подкрепя Българската Коледа - благотворителна инициатива под патронажа на Президента, олицетворяваща взаимопомощ и надежда за българските деца.

Кампанията тази година е под надслов „В подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания”, а целта ѝ е да се осигури апаратура за диагностика, която да помогне на децата в нужда.

От TBI Bank заставаме зад каузата и призоваваме и ти да станеш част от нея. Целта е осигуряването на високотехнологичната апаратура, която да намали рисковете от усложнения при заболявания. Успешното лечение зависи от технологии, навременна диагностика и системни грижи, които да осигурят на децата сигурно бъдеще и с общи усилия ние можем да им го дадем.

„Ние вярваме, че просперитетът на банката не се изразява само в представянето ни на пазара, но и в обществен принос. Затова и да подпомогнем бъдещето на хиляди деца е огромен успех, а кампанията е пример колко потенциал има обединението на организации от бизнес, правителствените и неправителствените сектори“, каза Валентин Гълъбов, председател на Управителния съвет на TBI Bank.

Два милиона лева достигна набраната сума за шестнадесетото издание на кампанията след края на благотворителния спектакъл, който се състоя навръх Коледа в Народния театър „Иван Вазов“.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54