TBI Bank предлага най-иновативните безконтактни карти Mastercard

19.07.2018    Share +

TBI Bank предлага най-иновативните безконтактни карти Mastercard

Всекидневието на нашите клиенти е все по-забързано и пестенето на време вече не е предимство, а приоритет. В TBI Bank разбираме нуждата от удобство и сигурност и по тази причина предлагаме най-иновативните карти Mastercard за безконтактно разплащане.

„От юли 2018 започва поетапното преиздаване на карти за всички картодържатели на банката и всеки клиент ще бъде индивидуално уведомен“, сподели Николай Спасов, главен оперативен директор в TBI Bank. „Картите за безконтактни разплащания от сериите Platinum и Gold са последно поколение на международната платежна система. Радваме се, че имаме възможността да предложим на клиентите ни най-технологично напредналите и сигурни продукти на пазара с цел да подобрим финансовото им изживяване“.

Kартите Mastercard Gold и Mastercard Platinum могат да бъдат използвани за безконтактни плащания на стойност до 25 лв. Картите са чиповани, за да се гарантира сигурността при употреба, а достъпът до помощ при нужда е гарантиран навсякъде по света. С цел сигурност, при първа покупка с безконтактната карта, покупката трябва да се извърши чрез поставяне на картата в устройството и въвеждане на  ПИН код, като след това всяко плащане или покупка може да се извършва безконтактно.

Винаги можете да научите повече за безконтактните карти във всеки наш клон в страната. Бихме се радвали, разбира се, и да ни пишете на info@tbibank.bg или да позвъните на Help desk на телефон 0700 17 571.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54