TBI Bank пусна публичен Viber чат канал с функция за онлайн заявка за кредитиране

25.01.2018    Share +

TBI Bank пусна публичен Viber чат канал с функция за онлайн заявка за кредитиране

Клиентите на TBI Bank вече могат да кандидатстват за потребителско кредитиране и през новия публичен Viber чат канал на банката. С  идеята за по-добра свързаност, бърза и удобна интеракция, услугата е достъпна за всички потребители на Viber апликацията от 25-ти януари.

Сред основните функционалности на автоматизирания чатбот канал са онлайн заявката за потребителско кредитиране и възможността за получаване на актуална информация. За още по-голямо улеснение, към менюто е добавен и бутон „Заяви обаждане от консултант“, чрез който може да поискате оператор да се свърже директно с вас. С помощта на чатбота  с лекота ще откриете точната локация на най-близкия до вас офис на TBI Bank,ще намерите активни връзки към различни банкови услуги, текущи кампании и онлайн банкиране.

Като иновативна компания с фокус върху развитието на дигитални услуги, TBI Bank непрекъснато търси нови начини за взаимодействие със своите клиенти с цел да предоставя полезна и разнообразна информация.

Възможност за нов тип предаване на съобщения е и пакетът от 20 забавни Viber стикера под мотото „Мечтай смело”. Цветните анимационни сюжети, с персонажите на момче и момиче, поставят темата за човешките взаимоотношения в различни житейски ситуации - на път, в градския трафик, по време на ски ваканция и т.н. В тях всеки може да разпознае ежедневието си, да сподели емоциите и преживяванията си с приятели, колеги и познати по забавен и различен начин.

Побързайте да ги разгледате и свалите сега- пакетът стикери „Мечтай смело” е безплатен и може да бъде открит във Viber Sticker Market за ограничен период от време.

Следвайте ни във Viber, за да видите повече.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54