TBI Bank разширява операциите си на още един европейски пазар и ще предлага депозити в Германия

05.07.2018    Share +

TBI Bank разширява операциите си на още един европейски пазар и ще предлага депозити в Германия

TBI Bank вече предлага депозитните си продукти в Германия след успешната си паспортизация за презгранично предлагане на банкови услуги в друга държава – член на Европейския съюз. TBI Bank получи одобрение за извършване на банков бизнес в Германия от Федералното управление на финансовия надзор в страната (BaFin).

Този ход е пореден пример за прилагането на стратегията на банката да предлага на клиентите си пълноценно дигитално изживяване при управлението на техните финанси. След като миналата година успешно пусна собствен дигитален канал за привличане на депозити в Румъния, TBI Bank сега се фокусира върху най-големия спестовен пазар в Европа в партньорство с Raisin, бързоразвиващата се паневропейска платформа за спестовни и инвестиционни продукти.

Клиентите ще могат да избират срочни депозити с атрактивни лихви, предлагани от TBI Bank директно чрез онлайн платформата на Raisin – www.weltsparen.de, по сигурен и улеснен дигитализиран начин.

„Навлизайки на един от икономически най-стабилните пазари в Европейския съюз, TBI Bank ще има достъп до устойчиво финансиране и допълнително ще диверсифицира и оптимизира своите източници за привличане на средства. Клиентите, от друга страна, ще имат по-голям избор от оферти за депозити с конкурентни условия“, каза Лукас Турса, старши вицепрезидент „Финансиране“ в TBI Bank.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54