TBI Bank винаги подкрепя своите клиенти – сега стартираме новa програма с удобни условия за нашите парични кредити

28.07.2020    Share +

TBI Bank винаги подкрепя своите клиенти – сега стартираме новa програма с удобни условия за нашите парични кредити

Ние в TBI Bank винаги търсим нови възможности да предложим подходящо финансиране на нашите клиенти. Особено днес на много от тях се налага да покрият непредвидени разходи и предизвикателства – а също така имат нужда от подкрепа, за да направят нещо ново или да осъществят своите мечти. 

Затова създадохме удобен продукт, който е пoдходящ за всеки: и новите и настоящите ни клиенти могат да кандидатстват за кредит с погасяване от 3 до 48 месеца. Ако плановете им се променят в рамките на тридесет дни, те връщат точно толкова, колкото са получили*. 

Това обаче не е всичко. През последните години стотици хиляди българи са се доверили на TBI Bank за финансиране. Това са хора с различен произход и професия, които са се уверили, че ние наистина заставаме до тях, когато имат нужда от нас. Вдъхновени от всички тях, стартираме нова телевизионна рекламна кампания „С теб сме“.

Наред с професионални актьори, в нея ние също поканихме хора с реални истории, срещащи различни предизвикателства. В нашите реклами се появяват пенсионер, учител в детска градина, полицай и дори собственик на софтуерна компания.

„Докато разработвахме новата ни концепция, имахме предвид, че TBI Bank винаги е била невидимата подкрепа за нашите клиенти, казва Армен Матевосян, главен търговски директор на TBI Bank. - Ето защо решихме да предложим един удобен продукт, който ще бъде привлекателен за истинските хора в реалните им житейски ситуации. Именно тези хора са в центъра на нашата рекламна кампания. Искаме да кажем на нашите клиенти, че винаги сме заставали и ще заставаме до тях – и че това няма да се промени, независимо от обстоятелствата“.

Новата телевизионна кампания вече е в ефир, а клиентите, желаещи да кандидатстват за продукта, могат да го направят чрез всички онлайн и офлайн канали на TBI Bank.

-----

* Всеки клиент може да се възползва от правото да погаси кредита си без да дължи разходи на банката съгласно промоционалните условия веднъж на всеки 180 календарни дни от датата на упражняването на това право.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54