TBI Bank ще участва в Български кapиepeн форум в Лондон и Берлин

07.03.2018    Share +

TBI Bank ще участва в Български кapиepeн форум в Лондон и Берлин

TBI Bank ще вземе участие в тазгодишното издание на Български ĸapиepeн форум, което се провежда на 10 март в Лондон и на 21 април в Берлин. Събитието е насочено към българите в чужбина, които се интересуват от възможностите за кариерно развитие в България.

Участието на форума е част от дългосрочната стратегия на TBI Bank да привлича таланти както от България, така и от чужбина. Към момента около 15 процента от служителите в българския централен офис са учили и работили в чужбина, а в екипа на банката работят професионалисти от 12 националности.

През 2017 г. Български ĸapиepeн форум срещна над 300 български студенти и млади професионалисти от чужбина с водещи представители на родния бизнес. Очакването на организаторите е тази година още повече младежи да се запознаят с възможностите за кариерно развитие, предлагани от фирмите участници.

През февруари TBI Bank участва и в инициативата на PwC “Твоите 25 причини да избереш България" в подкрепа на младите и амбициозни студенти, които искат да се развиват в родината.

„Важно е младите, мотивирани таланти да бъдат информирани и привлечени с условия за реализация в български организации, и това е мисия на бизнеса. Виждаме дългосрочен смисъл в подобна стратегия, който кореспондира и с нашата корпоративна визия, че хората са най-важният актив на всяка организация. Предизвикателството в днешната действителност не е изтичането на мозъци, а тяхното движение на един отворен, глобализиран пазар. Това е перспективата, от която днес компаниите създават условия за привличане и задържане на младите образовани хора“, казва председателят на управителния съвет на TBI Bank Валентин Гълъбов.

Повече за възможностите за работа в TBI Bank можете да научите тук.  

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54