Снежната кралица на TBI Bank и нейните придворни скиори

26.03.2019    Share +

Снежната кралица на TBI Bank и нейните придворни скиори

Mиналия петък всички в TBI Bank, разбира се, работехме здраво, за да осигурим на клиентите си услуги от най-високо ниво. Но в главите ни постоянно се въртеше един върпос: Може ли Снежната ни кралица да го направи отново?

Няколко от нас чакаха новини от Боровец, където се провеждаше традиционния банков ски фест. Миналата година Евгения Димитрова-Гончева от отдел „Oперации“ спечели първото мято в двете дисциплини в нейната възрастова група – паралелен и гигантски слалом. Всички знаем, че да стигнеш до златото е трудно, но още по-трудно е да запазиш първото място.

Но нашата Снежна кралица го направи и сме щастливи да споделим, че златото е с нас за още една година. Тя отново спечели в двете дисциплини с най-добри резултати във всички възрастови групи. Браво, Жени! И въпреки че ските са индивидуален спорт, TBI Bank беше представена от цял отбор. Останалите колеги също се представиха страхотно. Сирин Добрева от отдел „Финанси“ достигна четвъртото място в паралелния слалом. Нашият старши вицепрезидент Лукас Турса се класира седми от петнайсет участника в своята дисциплина, а Добрин Добрев се представи на високо ниво.

Не че за това е имало медали, но TBI Bank спечели неформалното състезание за най-добре облечен отбор (новото ни лого грееше на якетата); както и за най-шумен и ентусиазиран отбор. Като признание за постиженията на Евгения миналата година, хотел „Рила“ предостави на колегите ни цял пентхаус етаж, за да може подготовката за състезанието да протече по най-добрия начин.

Страхотна работа, колеги – продължавайте да тренирате за феста догодина, звучи толкова забавно, че очакваме да ни представя още по-голям отбор. Започвайте да кандидатствате още сега – добре дошли са и сноуборд ентусиасти ;)

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54