TBI Bank подкрепя Българската Коледа и през 2019 г.

23.12.2019    Share +

TBI Bank подкрепя Българската Коледа и през 2019 г.

Ние в TBI Bank сме готови да отпразнуваме Коледа, подкрепяйки „Българската Коледа” - благотворителната инициатива, която дава възможност и надежда на българските деца под патронажа на президента на България. Тази година кампанията е озаглавена „Да дарим бъдеще на болните деца“ и основната ѝ цел е да предостави на болниците модерно високотехнологично оборудване за прецизна диагностика и иновативно лечение.

Ние стоим зад каузата и ще се радваме, ако и ти да станеш част от нея. Успешното лечение на нашите деца зависи от технологията, навременната диагноза и системните грижи и ние, заедно, можем да гарантираме това чрез общите ни усилия.

„Ние вярваме, че просперитетът на една компания не се изразява само в представянето ѝ на пазара, но и чрез обществения ѝ принос. Да подпомогнем бъдещето на хиляди деца е мисия с голямо значение за нас в TBI Bank, а кампанията „Българската Коледа” е пример колко потенциал има обединението на организации от бизнесa, публичния и гражданския сектор“, каза Валентин Гълъбов, председател на Управителния съвет на TBI Bank.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54