Заедно с Onfido намаляваме времето за регистрация и одобрение на нови клиенти с 67%

17.02.2021    Share +

Заедно с Onfido намаляваме времето за регистрация и одобрение на нови клиенти с 67%

Утвърждавайки се като phygital банка (микс от физически и дигитални канали) от следващо поколение с фокус върху пазарите от Югоизточна Европа, сключихме партньорство с Onfido, глобален доставчик на верификация на идентичността, базирана на изкуствен интелект (AI), за да осигурим безопасна и безпроблемна регистрация на нови клиенти.

С предлагането на все повече иновативни продукти, бързата и лесна онлайн идентификация се превръща в ключов фактор за приятното потребителско изживяване в съответствие с изискванията на регулаторните органи. Преди колаборацията с Onfido, този процес се осъществяваше чрез видео разговор, който не само отнемаше време на клиентите, но и често беше неудобен за тях. След старта на нашето сътрудничеството, положителните резултати са вече налице:

 

●            Регистрираме и верифицираме идентичността на нови клиенти 80% по-бързо;

●            Разходът за регистрация и одобрение на нов клиент намалява с 66%.

 

Чрез интеграцията на това решение, базирано на изкуствен интелект, клиентите ни могат да се регистрират чрез снимка на личната си карта и селфи, като сигурността и за двете страни е гарантирана.

„TBI Bank е много повече от финансова институция – ние сме дигитална банка, която непрестанно търси нови начини да подобри услугите си. С разрастването на дигитализацията, сега е точният момент да надградим своите канали и регистрирането на нови клиенти да се случва на принципа self-service (самообслужване). Нашето партньорство с Onfido позволява именно това – обслужване на клиентите чрез банкова платформа, в която те сами да могат да се регистрират, без интеракция със служители и без да се жертват бързината, сигурността и лесния достъп до финансови услуги“, казва Питър Барон, CEO TBIF (TBI Bank).

„В днешната дигитална ера, потребителите все повече очакват лесно-достъпно и удобно онлайн изживяване, за да могат безпроблемно да докажат идентичността си, но същевременно да знаят, че са напълно защитени“, казва Рубен Сагар, регионален директор на Onfido. „България и Румъния са изправени пред бързо ускорение на дигитализацията на финансовите услуги и сме щастливи да си партнираме с TBI Bank - една от най-иновативните банки в Югоизточна Европа. Гордеем се с това, че доставяме достъп до онлайн услуги, които както улавят и предотвратяват опити за измама, така и дават възможност на бизнесите да се разрастнат и отговорят на изискванията на регулаторите.“

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.