Валентин Гълъбов с отличие „Банкер на годината”

05.12.2017    Share +

Валентин Гълъбов с отличие „Банкер на годината”

Председателят на УС на TBI Bank Валентин Гълъбов получи приз „Банкер на годината” в традиционните награди на в. „БАНКЕРЪ”. Статуетката му бе връчена за успешното управление на риска и за поддържането на устойчиво развитие на финансовата институция.

Наградата е още едно свидетелство за успешния бизнес модел на банката. През 2017-та TBI Bank е сред най-ефективните, добре управлявани и бързо развиващи се банки на пазара. Това отчитат и рейтингите на финансовата медия. 

"За нас е чест. Това е заслужена награда не защото ние я получаваме, а защото достатъчно много се стараем като по-малък играч в банковия сектор. Продължаваме работата си в посока качествено банково обслужване, стабилно управление на рисковете и развитие на дигитални услуги. Както се казва, човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Ние продължаваме да мечтаем", каза председателят на УС на TBI Bank.

Отличието на г-н Гълъбов бе връчено от кмета на София Йорданка Фандъкова. Тя отбеляза заслугите на бизнеса за това София да бъде града с най-динамичното развитие, да привлича най-много чуждестранни инвестиции и да произвежда 40% от БВП на страната. 

За 24-и път финансовият седмичник "БАНКЕРЪ" отличи банковите мениджъри, постигнали значими успехи през годината. На церемонията, състояла се на 4 декември 2017, бяха раздадени четири равностойни приза и една специална награда за цялостен принос към банковата система.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54