Опитваме да предпазим всеки - да, дори и нашето прасе еднорог

14.04.2020    Share +

Опитваме да предпазим всеки - да, дори и нашето прасе еднорог
Когато миналото лято представихме на нашите депозанти прасенцето-еднорог, то беше символ на различния ни подход към банкирането. Поставихме негов макет на входа на нашия централен офис в София. Тъй като всички искаха да го погалят, трябваше да поставим знак: „Знам, че съм красив, но, моля, не ме пипай“. По някакъв начин това е иронично – в момента трябва да се въздържаме да не се докосваме взаимно. Затова, както виждате, прасенцето-еднорог сега е символът на всички мерки, които прилагаме, за да запазим всички в безопасност – нашите клиенти, хиляди служители, семейства и близки и нашите общества.
 
Сигурно усещате, че да се забавляваме е нашият начин да се справим с безпрецедентната ситуация, в която се намираме, но нека оставим шегата настрана. Защото това, което всъщност искаме да кажем, е, че сте в сигурни ръце. В тези луди дни наистина правим всичко възможно да защитим всеки около нас. Много екипът ни за Управление на имуществото успя да монтира защитни щитове на на всяко място, където срещаме клиенти – клонове, отдалечени работни станции, рецепциите в централите ни. Браво, момчета, вие сте върхът!
 
 
 
Но има и още: както обещахме в последното издание на нашия Wrap-Up, ето по-дългата история за това как успяхме да осигурим защитни маски за всички наши колеги. Не беше лесно, но това не ни спря.
 
Много колеги се включиха в процеса и почти 5000 маски пристигнаха в София и Букурещ. Те бързо бяха разпределени сред екипа ни в цяла България и Румъния. Усилието беше голямо – но сега смело можем да кажем, че всички служители са защитени – също както и нашите клиенти.
 
 
Защото това, което е важно, е всички да бъдем в безопасност. Както виждате от видеото горе, офисите ни се почистват и дезинфекцират няколко пъти на седмица – дори прасенцето-еднорог в централата ни в София ;)

 

Пазете се! Заедно ще преминем през това предизвикателство.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54