Заедно с Фрамар предлагаме по-лесен достъп до фармацевтични продукти

20.12.2021    Share +

Заедно с Фрамар предлагаме по-лесен достъп до фармацевтични продукти

С удължаването на извънредната епидемична обстановка в страната и настъпването на грипния сезон, нуждата от безопасност, социална дистанция и удобство при закупуването на необходимите продукти е по-висока от всякога.

Когато говорим за здраве, то е с най-висок приоритет, а бързият и безопасен достъп до нужните медикаменти е ключов. Поради тази причина предлагаме по-висока сигурност и повече възможности за финансиране на покупки заедно с най-големия здравен портал – Фрамар. Чрез решението TBIPay, всички клиенти на framar.bg могат да получат желаните от тях продукти и да заплатят на части в удобен за тях период.

С този инструмент клиентите на онлайн аптеката могат да избегнат контакт с хора във физическите обекти, а вместо това да поръчат, заплатят и получат необходимите продукти в комфорта на дома си. Освен това, решението TBIPay позволява гъвкавост и достъпност при финансирането на стоки от 100 до 30 000 лв.

 С над 1 000 000 уникални потребители, framar.bg заема първо място по посещаемост сред уебсайтовете на здравна тематика в страната. Поради огромния интерес, онлайн аптеката предлага богато разнообразие от продукти – лекарства, козметика, хранителни добавки, бебешки и детски стоки, продукти за хигиена и домакинство и редица други.  

Двигателят на решенията за партньори в TBI, Надежда Коцинова, споделя:

„За нас в TBI клиентът винаги е на първо място и всяко наше решение се базира на неговите конкретни нужди независимо дали те са свързани с дома, автомобила или която и да е част от неговото ежедневие. Радваме се да отговорим и на необходимостта до бърз и лесен достъп до фармацевтични продукти като обединим сили с най-големия здравен портал - онлайн аптека Фрамар. Чрез TBIPay общите ни клиенти вече ще могат да изберат сами най-удобния начин за финансиране и да получат покупките си без притеснения за своя месечен бюджет.“

Диана Димитрова, изпълнителен директор на Фрамар Холдинг АД, допълва:

„Сътрудничеството ни с TBI Bank започна на базата на дълги проучвания от наша страна. Търсехме партньор, с когото да развиваме заедно онлайн аптеката, в посоката на сигурни и гъвкави разплащания за нашите клиенти. Възможността за разсрочено плащане е съзнателно търсена от определен сегмент от клиентите ни, затова беше време да им я осигурим. Отзивите на потребителите са положителни. На база на този добър опит планираме и възможността да въведем  разсрочено плащане и във физическите обекти. Естествено, търсим най-гъвкавия формат, в лесна и ясна за крайния потребител форма, без да губим времето му. Сигурни сме, че заедно с TBI Bank ще можем да го развием и наложим.“

Решението TBIPay е доказан финансов инструмент за плащане на части като вече близо 13 000 търговци в България и Румъния са го имплементирали в своя онлайн или физически магазин.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.