Здравей, Литва!

16.03.2021    Share +

Здравей, Литва!

Като една от най-бързоразвиващите се „phygital“ банки в Югоизточна Европа, оперираща основно в България, Румъния и с банкови дейности в Германия, Швеция, Дания и Полша, се радваме да споделим, че официално навлязохме и на литовския пазар.

Тази стъпка е част от цялостната ни стратегия, чрез която засилваме своя дигитален отпечатък в Скандинавия, Балтика и Централна Европа. Избраната посока се базира на стабилната позиция на нашата компания-майка - 4finance, която има силно присъствие в региона и вече е утвърдена като един от водещите брандове в дигиталното кредитиране.

Тези стабилни държави с по-висок стандарт на живот ни предлагат възможност за диверсификация на портфолиото по отношение на кредитния риск и рискa от концентрация. Ето защо, възползвайки се от експертизата и дигиталните канали на 4finance, навлизането на литовския пазар е съвсем естествената следваща стъпка за нас.

В Литва ще предлагаме онлайн потребителски кредити, без да отваряме физически клон. По този начин не само ще разнообразим продуктовото си портфолио, предоставяйки на клиентите ни повече финансови алтернативи, но и ще надградим позицията си на международен доставчик на банкови услуги.

„Възможността да оперираме в Литва е част от нашата стратегия непрекъснато да се развиваме, както и да засилим  дигиталното присъствие на TBI в различни държави на европейския пазар. По този начин навлизаме в Балтийския регион, където синергията между TBI Bank и 4finance ще подпомогне за предоставянето на най-подходящите финансови услуги на нашите клиенти,“ заяви Валентин Гълъбов, председател на Управителния съвет на TBI Bank.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.