Кажи „да“ на повече продажби

Колкото повече, толкова повече. Независимо колко голям е бизнесът ти, привличането на нови клиенти с нас е лесно, защото се радваме на 98% познаваемост сред потребителите на стоково кредитиране

Със стоковите ни кредити може да увеличиш

25%

средната стойност на покупка

35%

броя на поръчките

40%

броя на доволните клиенти

Партньорството с нас е гаранция за твоя успех

Редовни клиенти се печелят с гъвкави финансови решения. Нашите стокови кредити са идеалното решение за тях
Пазаруването на вноски е популярен метод за плащане, защото позволява на клиента да вземе на момента това, което иска, и да го плати разсрочено във времето
Гъвкавите методи на плащане са любими на клиентите, защото им позволяват по-големи, по-скъпи и повече покупки

Ползи за клиентите

Имаме решение за всеки бизнес, независимо дали онлайн бизнес или физически магазин.

Разширяване на пазара

Гъвкавите методи на плащане са любими на клиентите, защото им позволяват по-големи, по-скъпи и повече покупки. Като наш партньор твоят бизнес ще има достъп до милиони потребители, които търсят бързи, безопасни и лесни начини за плащане.

0% риск за теб

Нашите решения не носят риск за теб. Предлагаме решения за защита на данните и сигурността на плащанията, които получаваш от нас няколко пъти на ден.

24/7

Стоковите ни кредити са достъпни денонощно, защото никога не знаеш кога клентите ти ще се вдъхновят да пазаруват.

За нула време

Кандидатстването и пазаруването на вноски е сигурно и не отнема време. Без излишни документи, само с лична карта и без значение дали е във физически магазин или онлайн. Даваме отговор на заявките за секунди, а клиентът подписва договора дигитално.

Удобни месечни планове

Клиентите могат да плащат със собствено темпо, което да пасва на бюджета им, и да разсрочат плащането на вноски до 60 месеца.

Предварително одобрен лимит

Клиенти, които вече са използвали услугите ни, имат предварително одобрен лимит, което прави кандидатстването им за кредит още по-бързо. В някои случаи това ще им позволи да купят още по-скъпа стока от предвидената.

Попълни данните си в контактната форма

Формата се отнася за търговци, които искат да добавят tbi bank като метод за плащане в своите физически и онлайн магазини.

    С изпращането на тази форма се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел установяване на контакт от упълномощените служители и/или партньори на tbi bank във връзка с моето искане.

    *Всички полета са задължителни.