Бизнес кредити

Финансирай правилния избор

Овърдрафт за търговци

Ако си търговец, със сигурност не искаш да пропуснеш възможността да увеличиш наличната стока, да добавиш нови продукти или да разшириш своето присъствие. Ние ще ти помогнем да разполагаш с финансиране, с което да осъществиш това. Ще плащаш само за сумите, които използваш, докато ги използваш и можеш да изплащаш по всяко време без никакви разходи. Още по-добре, винаги можеш да използваш повторно това, което си изплатил под лимита.

 

Заяви сега

building-block-image

Бързи бизнес кредити

Бизнесът ти бързо се нуждае от допълнителен капитал? Опитай бърз бизнес заем. Вземи финансиране до 50 000 лв. за нуждите на оборотни средства или малки инвестиции. Наслади се на гъвкав график за погасяване, съобразен със сезонността на бизнес ти. Без обезпечения, ограничена документация, без предварително дефинирана цел на финансиране и фиксиран лихвен процент за целия срок на кредита.

 

Заяви сега

building-block-image

Стандартни инвестиционни и оборотни кредити

tbi bank предлага оборотни и инвестиционни кредити със срок до 60 месеца. Като обезпечение се приема недвижима собственост, МПС, стопанска и земеделска техника. Оценката на предложеното обезпечение се изготвя от независим оценител. Клиентите могат да се възползват както от индивидуални условия по конкретния кредит, така и от гъвкав график за погасяване, съобразени със структурите и процесите на съответния бизнес. Банката предлага и кредити за земеделски производители, обезпечени с очаквани субсидии за подпомагане от Държавен фонд „Земеделие“.

 

Заяви сега

building-block-image

Кандидатствай сега

Изпрати ни своята информация за контакт тук

и ние ще се свържем с теб възможно най-скоро!