Начало News tbi buy в партньорство с верига магазини ЗОРА

tbi buy в партньорство с верига магазини ЗОРА

tbi buy, нашата мобилна платформа за пазаруване, която създава лоялност между клиенти и търговци, обединява сили с една от водещите търговски марки на пазара за черна и бяла техника – верига магазини ЗОРА. Благодарение на тази колаборация, клиентите на веригата ще могат да получат обратно до 4% от сумата на покупката си под формата на бонус точки в мобилното приложение. Натрупаните точки могат да се използват като отстъпки както в обектите на ЗOРА, така и във всеки един от настоящите над 450 партньора на tbi buy.

Чрез партньорството си с верига магазини ЗОРА, нашата иновативната шопинг платформа, част от tbi bank,  цели да облекчи потребителите си в настоящия сезон на по-интензивни ремонти и нужда от нови електроуреди за дома. Освен бяла и черна техника, потребителите на tbi buy сега могат да закупят още и мобилни телефони, компютърно оборудване и редица други продукти от богатото портфолио на ЗОРА. Една точка в мобилната платформа се равнява на един лев и може да бъде използвана във всеки един от партньорите на tbi buy.

„Осигуряването на подобрено потребителско преживяване е в основата на нашите дейности, а то не би било възможно без доверените партньори, с които градим тази иновативна шопинг екосистема. Радваме се да приветстваме верига магазини ЗОРА като част от нашата платформа и вярваме, че заедно ще предоставим нужната гъвкавост и удобство на редица български потребители при закупуването на необходимите за тях стоки“, споделя Денис Горбунов, CEO на tbi buy.

„ЗОРА работи вече над 15 години с tbi bank. Когато банката ни запозна с идеята, ние бяхме приятно изненадани от иновативния подход, който е в крак с модерните технологии и клиентско търсене, особено сред по-младото поколение. За нас бе лесно решение да се съгласим да участваме като партньор в tbi buy и сме сигурни, че проектът ще бъде много успешен.“ споделя Георги Стойков, управляващ съдружник в търговска верига ЗОРА.

Като част от стремежа си да предостави повече възможности на българските потребители при пазаруване, tbi buy непрекъснато разширява мрежата си от партньори с компании от разнообразие от индустрии – ресторанти и заведения за хранене, СПА и бюти студиа, магазини за спортни стоки, авточасти и редица други. Съвсем скоро платформата ще започне да предлага специални оферти и допълнителни бонус точки, ексклузивно за своите потребители.

Прочети още

Виж всички