Кандидатствай за
20 000 лв. за по-малко от 5 минути

  • Изцяло  онлайн
  • Само с  лична карта
  • Без  поръчител
Get link

Изчисленията на кредитния калкулатор са индикативни!

 

Точният размер на вноската по кредита, както и точния размер на годишния лихвен процент (ГЛП) и годишния процент на разходите (ГПР), ще ти предоставим под формата на стандартен европейски формуляр за предоставяне на информация за потребителските кредити, след като преминеш през целия процес на кандидатстване и оценим твоята кредитоспособност. Условията, които получаваш като клиент, зависят от оценката на твоята кредитоспособност, която можем да извършим едва след твоето кандидатстване.

Кандидатствай за 20 000 лв. за по-малко от 5 минути

  • Изцяло  онлайн
  • Само с  лична карта
  • Без  поръчител

Да, с tbi bank

100% дигитален процес

от кандидатстването до подписването на договора за кредит

Ти решаваш

каква сума да вземеш и за колко време с достъпни за теб месечни вноски

100% прозрачност

без скрити такси и объркващи условия

Кредит по всяко време

без излишни усилия, на разположение онлайн 24/7

Бързо и лесно

без чакане на опашки, мигновен отговор след попълване на нужната информация, само с лична карта

Винаги до теб

и никога няма да те оставим на seen. Пиши ни в чата или ни се обади, на разположение сме 24/7 за всеки

Вземи сега, ето как

Вземи сега, ето как

Други начини за плащане на вноската ти

Плати през tbi app

Изтегли от тук

 

Изтегли мобилното ни приложение tbi bank app на Android или iOS и плащай без допълнилни такси

Плати с карта онлайн

Плати сега

 

Плати вноска по кредита си с карта в 3 стъпки онлайн  (дебитна или кредитна). Въведи ЕГН-то и имейла си, избери кой кредит да погасиш (ако имаш повече от един), попълни данните за картата си и плати.

Услуга ''Бързо погасяване''

Намери клон

 

С услугата „Бързо погасяване“ дължимата месечна вноска се събира автоматично от предоставена от теб сметка на дебитна карта. Ако не си я активирал, можеш да го направиш в наш клон.

Онлайн банкиране

Плати сега

 

С онлайн банкирането на tbi bank можеш да платиш вноска, да следиш кредита си и да правиш други банкови операции. Ако нямаш регистрация, може да заявиш такава в наш офис.

Плати по банков път

Плати месечната си вноска по кредит чрез сметка в друга банка, ползвайки нейното онлайн банкиране. Избери услуга за паричен превод, посочи номера на сметката на открития кредит и в основание запиши „изплащане на вноска по кредит“ + твоя клиентски номер.

Плати през ePay

Влез с регистрацията си в ePay.bg  и избери от менюто „Плащане на сметки“ и след това „Регистрация“. Напиши в търсачката tbi bank и избери в зависимост от задължението ти – „tbi bank – вноски по кредит“ или “tbi bank – вноски по кредитна карта”.

Плати през Cashterminal

Плати сега

 

tbi bank работи в партньорство с Cashterminal и можеш да платиш вноската си по кредит от всяко едно устройство на територията на страната.

Плащане през банкомат

Плати сега

 

Избери банкомати с активна услуга B-Pay. В главното меню въведи кода на търговеца (в случая tbi bank – код 65000) и след това своето ЕГН и плати.

На касите на Fast Pay

Плати сега

 

И в този случай не ти трябва нищо повече от номер на договора и сумата за вноската в брой, която да предоставиш на служителя на касата. Касите на Fast Pay ще откриеш тук.

Плати в банков офис

Намери офис

 

Ако наблизо имаш офис на tbi bank, можеш директно да си платиш вноската в него. Достатъчно е да предоставиш личната си карта и наш служител ще свърши останалото.

Банката в телефона ти

 

 

Спестявай и разполагай с парите си 100% дигитално, без висене на опашка. Открий безплатна сметка в tbi bank app

 

 

Свали приложениетo

building-block-image

Приложими документи

Защо да избереш потребителски кредит

Наистина ли целият процес е онлайн?

Да, процесът е изцяло дигитален – от заявяването на желаната сума, до идентификацията и подписването на договора за кредит.

Какво е нужно, за да кандидатствам?

Нужно е да разполагаш с валиден документ за самоличност.

Какви документи са необходими, за да кандидатствам за заем?

Не ти е нужна лична карта, за да видиш предложението ни. Следвай стъпките и попълни необходимата информация за теб. След това очаквай до минути нашия отговор.

*tbi bank предоставя кредити за суми от 300 до 20 000 лв. за срок от 3 до 60 месеца. Одобрение се получава от 5 минути до 1 час. Пример: При усвояване на кредит към 22.03.2023 г. за сума на кредита 3 000 лв. и срок на изплащане 60 месеца, без включена застраховка, клиентът ще заплати 60 равни месечни вноски по 59.07 лв., като първата вноска е на 05.05.2023 г. Общ размер на кредита 3 000 лв; Крайната сума, която клиентът трябва да върне възлиза на 3 544.39 лв. ГПР 7.01%; ГЛП 6.77%. Годишният лихвен процент е фиксиран и започва от 6.77%, като точния му размер се определя в зависимост от профила на клиента и кредитната му история след извършване на кредитна оценка.

 

„ТИ БИ АЙ Банк” ЕАД e със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к 1421, р-н Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев № 52-54
Кредитна институция по смисъла на чл. 2 от Закона за кредитните институции (ЗКИ). Лицензирана като Банка и съответно извършваща банкова дейност, съгласно Лицензия № Б 30 и Заповеди РД 22 – 1067/13.08.2003 г., № РД 22 – 1067/12.06.2007 г., РД 22 – 1560/20.07.2007 г., РД 22 – 2270/16.11.2009 г., РД 22 – 0451/28.02.2012 г. и РД 22 – 0451/22.10.2012 г. на БНБ